Själsresa till Italien med Carolina Gårdheim
Hej fantastiska du!
— SPACER —
[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Längtar du efter något mer? Efter att bli den du egentligen är?

Jag vet precis hur det är, jag bar också länge på en längtan. Nu har jag följt min själ varje dag i över tjugofem år. Den säger till när det är dags för nästa steg. När det är dags att göra eller bli någonting mer.

Men det är inte alltid så lätt att hitta energin i vardagen för att ta sig tid att fundera på de där riktigt stora frågorna, eller hur?  Är jag på rätt väg? Vad är mitt nästa steg? Vad är det som hindrar mig från att komma vidare? Ännu svårare är det att ta de där verkligt stora sprången.

Men något händer när vi reser bort, när vi lämnar det invanda och får se något nytt. Vi får lättare kontakt med själens röst. Inspirationen rinner till och helt utan ansträngning faller allt på plats, det som vi har kämpat med hemma så länge.

Särskilt om du reser tillsammans med en grupp andra fantastiska, generösa ljusgudinnor på samma själsliga resa som du själv …  

… och dessutom har en erfaren, skicklig och inkännande retreatledare, diplomerad coach och tillika Shaman, som tar hand om dig och gruppen med varsam och inspirerande hand![/text_block]

— SPACER —
Carolina Gårdheim. Foto: Anja Callius.

Carolina Gårdheim
Grundare av Shine Your Light Sisterhood & Kreativ Insikt, prästinna, Shaman, civ ek DHS & dipl coach för kreativa kvinnor med hjärta som vill leda sig själva & andra i Själens era

— SPACER —

En magisk inbjudan till dig …

… som vill följa din själs längtan & blomstra in i ditt högsta jag, det som just du är här för att göra och vara:

— SPACER —
Välkommen till Italien!
— SPACER —
[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Varmt välkommen till en underbar SJÄLSRESA till vackra Piemonte, nordväst om Genua i norra Italien, tillsammans med mig och ett gäng andra fantastiska ljusgudinnor!

Du får under fem magiska dagar mängder av inspiration och stöd samt möjligheten att äntligen ta nästa steg, nå genombrott och komma vidare med det som känns allra viktigast just nu i ditt liv – samtidigt som du kopplar av och njuter av god mat, dryck och underbart sällskap!

Piemonte är ett område med fantastisk natur, kullar och vingårdar så långt ögat når – och en stillhet som är helt speciell. Hit kommer man för att söka det genuina, dricka det goda vinet, njuta av den fantastiska maten och kanske smaka på den världsberömda vita tryffeln.

Vi bor på gården Dimora la Guardia, tio minuters promenad från den pittoreska byn Monastero Bormida med sitt vackra gamla kloster och fina kyrka. I närheten finns kurorten och den fina gamla romarstaden Acqui Terme, som är något av en magisk plats med sina helande hälsokällor, som vi naturligtvis kommer att göra ett oförglömligt besök på.[/text_block]

En resa designad för dig som vill utforska och följa din själs längtan …

— SPACER —

Vi anländer på eftermiddagen den 18 september och inleder med en gemensam trerättersmiddag på den före detta prästgården där vi bor. Den ägs idag av Andrea och Federico, som vigt sina liv åt att ta hand om sina gäster och erbjuda en kreativ, vacker och energifylld miljö att vistas i.

Varje rum är individuellt inrett och har sin egen unika tarotbild målad på väggen. En av våra värdar, Andrea, är nämligen konstnär och har givit varje rum ett eget personligt budskap …

I restaurangen serveras underbara middagar tillagade med stor kärlek av en äkta italiensk mama från byn och med noga utvalda ekologiska, närproducerade råvaror från trakten.

Vi är här för att njuta, för när vi slappnar av och mår bra öppnar vi upp för att bjuda in – och också kunna ta emot – all den hjälp som själen, och alla andra kloka hjälpare vi är omgivna av, så gärna vill ge oss.

Det är grunden för att kunna ta kvantsprång i vår utveckling!Börja dagen med en ljuvlig frukost i trädgården med den helt fantastiska utsikten över kullarna och vindalen framför ögonen. Två morgnar har du dessutom möjlighet att delta i ett avspänt och skönt yogapass på gräsmattan.

Varje dag har vi spännande, intensiva och utvecklande sessioner, då du och gruppen med kärleksfull hand blir vägledda till nya insikter, aha-upplevelser, en närmare kontakt med din egen inre vägledning och transformation på cellnivå.

Däremellan finns möjlighet till egentid för att reflektera över din resa, skriva dagbok, prata med de andra ljusgudinnorna, meditera, ta ett dopp i utomhuspoolen eller en promenad ned till byn Monastero Bormida.

Vi kommer också att göra flera magiska utflykter …


— SPACER —

Lyssna till deltagarna från förra årets själsresa:

“Resan var så värdefull, ett av mina bästa val i livet hittills. Den var upplagd så att den passade alla, oavsett var i livet vi befann oss och hur vi tänkte oss framtiden. Suveränt!

Den viktigaste insikten jag fick med mig är att jag kan välja var jag vill vara – i rädsla eller i kärlek – och göra precis vad jag vill av min stund och min framtid. Det finns verkligen inget att vara rädd för. Jag är innerligt tacksam!

Mia Västlund, Mia’s Värmestuga

“Under resan fick jag insikter om mig själv som jag för alltid bär med mig i hjärtat. De formar min nya framtid och hjälper mig att bli mitt vackraste jag. Jag kan, jag duger och jag är värdefull precis som jag är!

Carolina är fenomenal på att ge var och en utrymme med sin klarsyn, lyhördhet, kunnighet och en stor portion kärlek. Det här är den finaste resa jag någonsin givit mig själv.”

Karin Larsson

“En underbar upplevelse på alla plan, både i det yttre och det inre! Carolinas förmåga att kanalisera och plocka ner det själsliga till konkreta utvecklingssteg hos var och en är en obeskrivlig förmåga. Jag är så tacksam över att få ta del av det.

Efter resan kände jag att jag hade tillgång till hela min potential igen – hela min hjärna, hela min kapacitet OCH mitt hjärta och min själ. Helt magiskt! Så tacksam!”

Marie Sandgren, Explica Marie Sandgren

För att väcka både kropp och själ till liv och ge utrymme för insikter på djupet ingår också tre utflykter som helar och inspirerar på olika sätt:

 • De fantastiska varma och hälsobringande källorna i Acqui Terme – dit italienarna själva åker på hälsospa – där vi under fyra timmar går igenom alla olika bassänger med det helande mineralvattnet och ritualer som hör därtill, inklusive den fantastiska gong-meditationen och bad utomhus i den vackra runda bassängen med 43-gradigt vatten som är kvar från romartiden.
 • Vi åker höskrinda bakom traktorn över fälten till en genuin vingård uppe i bergen, där vi bjuds på mat, vin och underhållning av det generösa och trevliga värdparet Vittorio och Toril (norska!). Du får dessutom buteljera din egen flaska vin och ta med dig hem! På ditvägen gör vi en fin ljusceremoni i den vackra lilla kyrkan i byn Monastero.
 • En utflykt till Acqui Terme står naturligtvis också på programmet, med besök på den traditionella marknaden, promenad genom staden som mitt på torget har en källa med 75-gradigt hälsovatten, besök i söta små butiker och caféer samt lunch på egen hand. Kanske dags att prova den berömda vita tryffeln, som du betalar för per gram?
— SPACER —
— SPACER —
[text_block style=”style_1.png” align=”center” width=”750″]

Resan avslutas på söndagskvällen med en gemensam trerättersmiddag, inklusive det goda ekologiska Piemonte-vinet, då vi firar alla framsteg och all utveckling som skett och sammanfattar vad vi tar med oss hem när planet lyfter nästa morgon.

[/text_block]

— SPACER —
— SPACER —
[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_style=”300″ font_color=”%23ffffff” bottom_margin=”40″ width=”680″]

är en del av UNESCO:s världskulturarv, här grundades begreppet Slow Food – och härifrån kommer Nutella!

[/text_block]

— SPACER —

I Piemonte finns cirka 100 vingårdar, bland annat de världsberömda vinområdena Barolo, Barbaresco, Barbera, Gavi och Asti Spumante. Det fantastiska vindistriktet är ett av de mest kända i Italien och finns sedan 2014 med på listan över UNESCO:s världskulturarv.

Det var också i Piemonte som begreppet ”Slow Food” startade i staden Bra 1986 och blev världskänt för den höga kvaliteten på maten. Slow Food baseras på lokalt producerade råvaror, tillagade på traditionellt sätt, som avnjutes i lugn och ro med familj och vänner. Här hittar man flest gourmetkockar i hela Italien och några av de mest omtalade restaurangerna.

Men det finns mer att upptäcka, som till exempel de lokala ostarna, chokladen och mandelkakorna. Det sägs att det var här man uppfann gorgonzolaosten! Piemonte är också ett av Italiens mest kända center för chokladtillverkning och här tillverkas både Ferrero Rocher och Nutella.— SPACER —

“Jag kommer alltid att bära den här resan med mig! Alla vackra kvinnor som bär på samma längtan att få göra gott och att bidra till andra och till vår planet. Blandningen mellan lärande och njutning för själen och sinnet med exempelvis bad, boende på vingård, härliga utflykter, mindfulness och yoga. Tillsammans med Carolinas närvaro och förmåga att se och känna in oss alla. Det viktigaste jag fick med mig är att jag är så mycket större än jag själv tror! Att jag kan bidra på sätt som jag inte hade reflekterat över innan jag åkte.

Att få äta middag utomhus under vinrankorna tillsammans med alla som jag har lärt känna under resan när mörkret sänker sig, stjärnorna tänds och få lyssna till vacker musik och avsluta det med att vi alla dansar. Det minnet kommer jag alltid att bära med mig.”

– Anna-Karin Hildén Eliasson, Vallentuna

— SPACER —

Allt detta ingår:

— SPACER —
 • Busstransfer till och från flygplatsen Malpensa, Milano, vid ankomst senast ca kl 13 onsdagen den 18 sept och avresa tidigast ca kl 10.30 måndagen den 23 sept (vill du ta dig till eller från prästgården på annat sätt går det inte att dra av för busstransfern)
 • Buss till de utflykter som ingår på plats
 • Boende på en gammal prästgård uppe i bergen, med härliga energier, pool och fantastisk milsvidd utsikt över vindalen.
 • Del i dubbelrum med eget badrum med en annan lika fantastisk ljusgudinna som du själv ELLER enkelrum med delat badrum (två personer) utanför rummet*
 • Gratis wi-fi på prästgården
 • Trerättersmiddag med vin på onsdagskvällen när alla har anlänt samt trerättersmiddag med vin sista kvällen före avresan morgonen därpå
 • Alla resterande måltider utom två, en lunch och en middag, ingår, exkl dryck
 • Retreat-program med utvecklande övningar, meditationer, coachning och sessioner med Carolina Gårdheim, diplomerad coach, prästinna och Shaman
 • Egentid för utveckling av egna projekt, samtal med de andra, ett dopp i poolen, en promenad i de natursköna omgivningarna eller en stunds vila på egen hand
 • Utflykt till ett av Italiens finaste SPA, de heta och hälsobringande källorna i Acqui Terme
 • Utflykt till en fantastisk vingård, inklusive middag med vin och möjlighet att tappa sin egen flaska och ta med hem
 • Utflykt till den traditionella marknaden i Acqui Terme (med tid för att gå och shoppa och äta på egen hand)
 • Utflykt till ett närliggande kloster och en kyrka där vi gör en fin ljusceremoni
 • Yoga två morgnar på gräsmattan inför den mest storslagna kuliss
 • Support och stöd i form av en intim grupp med andra utvalda fantastiska ljusgudinnor på samma resa som du, en erfaren retreatledare och en värdinna som hjälper dig med allt praktiskt på plats
 • Överraskningspresenter till alla ljusgudinnor!
 • Privat Facebook-grupp för att lära känna övriga deltagare inför resan och hålla kontakten efteråt
 • Dessutom får du vid anmälan e-boken “7 nycklar till din inre vägledning” som hjälper dig att få bättre kontakt med själen!
— SPACER —
[text_block style=”style_1.png” align=”center” width=”600″]

På prästgården finns flera olika typer av rum. Du kommer få önska om du vill bo i ett enkelrum med badrum i korridoren som du delar med en annan själssyster eller om du vill dela ett dubbelrum med eget badrum med en annan lika fantastisk ljusgudinna som du själv (du kan också få önska vem du vill dela rum med). Vi kommer göra allt vi kan för att du ska få det alternativ du önskar, men vi placerar ut deltagarna i enkel- resp dubbelrum enligt först till kvarn-principen, så vi kan inte garantera dig att det blir som du önskar. Bäst är att ansöka så snart som möjligt för att öka dina chanser!

Bra att veta är att vi är den enda gruppen som bor på prästgården, så du behöver inte riskera att stöta på någon annan än dina själssystrar om du skulle behöva gå ut till badrummet.

Högkänslig? Orolig för dubbelrum? Jag brukar dra till mig många högkänsliga eftersom jag själv är det, så jag ser alltid till att det finns stor acceptans för och möjlighet att kunna gå undan en stund om du behöver! Platsen har en fantastisk energi och det finns stora ytor att gå undan på om du behöver en stund för dig själv.

[/text_block]

— SPACER —
 • Investering

  För hela den här expansiva och magiska transformationsupplevelsen, inklusive allt ovan, betalar du 22.500 kr, inkl moms, på faktura – en investering i dig själv, din livskvalitet, dina drömmar och din framtid.

  Tillkommer gör endast flygresan samt en lunch och en middag.

  OBS! Du betalar först när din ansökan blivit godkänd. Du kan då välja att betala allt på en gång enligt ovan eller dela upp betalningen på 3 månader à 7.800 kr eller 5 månader à 4.800 kr.

— SPACER —

Känns det här som något för dig?

Vad säger din själ?

— SPACER —

Själen vet redan om det här är rätt nästa steg för dig. I så fall har den signalerat det genom att du känner en djup känsla i magen av inspiration, nyfikenhet, entusiasm och möjligheter som öppnar sig framför dig. Kanske du också känner dig lite pirrig, eller utmanad, men på ett positivt sätt.

Våga lita på den känslan! Det är din inre vägledning som talar till dig.

Sen kan ditt ego komma med invändningar, som att det är för dyrt, du passar inte in, du har inte tid, det är säkert inte så bra som det låter, och så vidare. Det handlar om rädslor. Egot blir alltid rädd när du är på väg att göra något nytt.

Att växa, att utvecklas och ta nästa steg, att följa själen, det utmanar egot. Så invändningar, upplevda hinder och rädslor är en del av resan. När vi “gör ändå”, trots rädslorna, det är då vi växer som allra mest!

Så våga lita på din själ. Den skulle inte ge dig ett JA om det inte var så att det här är rätt för dig. Och är det det, så brukar de andra sakerna lösa sig. Det viktiga är att du kan känna åtminstone lite tillit till processen. Då öppnas dörrarna och möjligheterna kan komma in.— SPACER —

Redo att ansöka?

— SPACER —
 • Jag vill att du ska få dela den här resan med ljusgudinnor som verkligen ger dig något

  Därför ber jag dig att fylla i ett ansökningsformulär innan du blir godkänd att få följa med. Då kan jag se till att gruppen håller den kvalitet som jag vill kunna erbjuda dig – enbart kreativa kvinnor med hjärta som verkligen är redo att följa själens längtan! Klicka på knappen nedan för att ansöka på en gång.

JA TACK,
jag vill ansöka!

— SPACER —
[text_block style=”style_1.png” align=”center” width=”600″]

OBS! Sista ansökningsdag är den 1 maj 2019, men vi godkänner ansökningar efter först till kvarn-principen – och det är begränsat antal deltagare – så ansök helst på en gång om du får ett själs-JA! 

Ju tidigare du ansöker desto större chans har du också att få ditt förstahandsval gällande rum.

[/text_block]

— SPACER —
— SPACER —

Tack för att du är den du är och för att du drar till dig så fina kvinnor som jag får chansen att möta och dela, känna och bara vara med. Tack för en vecka fylld av kärlek, energi, gemenskap, glada skratt, tårar och minnen. Tack för chansen att växa, att hitta vägen, att sjunka in i sin själ, helt viss om att man blir uppfångad om man skulle falla. En trygghet i förändringarnas tid. Tack!”

Lena Svensson, Tanke, Hand och Kraft, Uddevalla

Tack för en jättebra och härlig resa. Carolinas coachning har hjälpt mig att bli klarare i mina tankar. Det har hjälpt mig att jaga bort rädslor och jag har blivit utmanad i att tänka större tankar. Jag har haft svårt att beskriva min känsla efteråt, men kalibrerad får nog bli ordet. Det känns toppen och vilsamt.”

Jeanette Wretman, Kompetera Organisations- och individutveckling, Stockholm

“Resan har varit mycket mer än jag trodde. Jag har både fått landa och haft semester och fått lära mig mycket. Jag fick tid för mig själv och jag fick med mig så mycket av allting. Jag har utmanat mig själv. Det blev som en ny människa som kom tillbaka. Nu är det fokus på mig själv. Jag har redan hunnit med både promenader och träning och vila och andra saker som jag inte prioriterade förut. Jag funderar mycket på allt jag fick med mig, för det var så mycket. Sen funderar jag på framtida utveckling för företagen utifrån det här. Tack för en fantastisk resa!”

– Anett Lindkvist, Kidz Education, Uppsala

— SPACER —

JA TACK
till magi & inspiration!

— SPACER —
[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_style=”300″ font_color=”%23814a98″ width=”750″]

OBS! Sista ansökningsdag är den 1 maj 2019, men vi godkänner ansökningar efter först till kvarn-principen – och det är begränsat antal deltagare – så ansök helst på en gång om du får ett själs-JA! 

Ju tidigare du ansöker desto större chans har du också att få ditt förstahandsval gällande rum.

[/text_block]

— SPACER —
[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_style=”300″ font_color=”%236c9293″]

Känn efter …

[/text_block]

— SPACER —
— SPACER —
[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Då är det rätt! Våga lita på det.

[/text_block]

— SPACER —

Din inre vägledning vet om du ska med på den här resan. Känner du ett själs-JA i magen så är det meningen att du ska vara med. Det kan kännas lite läskigt, du kanske inte har svaren än på alla frågor om hur det ska gå till eller vad det ska leda till. Men mest känns det pirrigt och inspirerande, roligt och spännande!

Den här resan kommer att bli mycket mer än några dagar på ett trevligt semestermål.

När hade du fullt fokus på dig själv och din utveckling tillsammans med en duktig coach och ett gäng fantastiska likasinnade ljusgudinnor under fem hela dagar senast?

Själv är jag fortfarande helt tagen av de tidigare SJÄLSRESOR vi har haft …

Jag hade inte trott det var möjligt att så många insikter kunde ramla ner, så många genombrott ske, så många rädslor rensas ut och så mycket inspiration hämtas in under bara några få dagar.

Och inte heller att det var möjligt att skratta så mycket! Bara det.Jag kunde inte längta mer till den här resan. Det är något oerhört speciellt med det här stället vi åker till, ihop med det program jag har skapat och de fantastiska kvinnor som deltar …

Om du känner ett, om än pirrigt, JA i din mage eller hjärta nu, är du så varmt och så innerligt välkommen att följa med oss!

Men bara om du är modig, redo för utveckling, öppen för inspiration och nya upplevelser och med aptit på livet, redo att utmana dig själv och växa – och ha roligt!

Jag ser fram emot att få dela de här dagarna med dig!


[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Med så mycket kärlek,

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Carolina Gårdheim
Grundare av Shine Your Light Sisterhood & Kreativ Insikt, civ ek DHS, författare, prästinna, Shaman & diplomerad coach för kreativa kvinnor med hjärta som vill leda sig själva & andra i Själens era

[/text_block]

— SPACER —

JA tack,
jag & min själ vill med!

— SPACER —

OBSERVERA!

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”18″ width=”700″]Det är begränsat antal platser, så först till kvarn gäller. Ansök gärna på en gång för att öka dina chanser att bli en i gruppen. Sista ansökningsdag är den 1 maj 2019.

Vi återkommer så snart som möjligt med besked om du kommit med. Då får du samtidigt en länk till en betalknapp, där du väljer att betala allt på en gång, uppdelat på tre eller fem tillfällen (betalning sker mot faktura). Så snart du har betalat har du säkrat din plats på resan.

Jag ser fram emot att få din ansökan – varmt & innerligt välkommen![/text_block]

— SPACER —

Och vem är jag att hålla en sådan här SJÄLSRESA?

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Jag har arbetat medvetet med min personliga och andliga växt i tjugofem år, varav de femton senaste utifrån mitt företag Kreativ Insikt.

I botten är jag civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm. Ovanpå detta är jag diplomerad coach i psykosyntes från HumaNova, High Priestess of the Sword & the Light och på senare tid har jag också genomgått ett uppvaknande till Shaman och börjat minnas förmågor och kunskaper sedan många, många generationer tillbaka.

Jag fortsätter att utvecklas själv hela tiden, vilket mina klienter brukar påpeka är roligt, för det är aldrig samma sak två gånger i rad på mina resor, retreater och event! Jag har själv en fantastisk coach i USA sedan många år, ett nätverk med kvinnliga entreprenörer och ljusgudinnor över hela världen som jag hämtar inspiration ifrån och åker själv på retreater och kurser för att vidareutbilda och utveckla mig själv vidare, så att jag hela tiden har nytt att komma med till mina egna kursdeltagare och klienter.

I min coachning tar jag stor hjälp av själen och den inre vägledningen, både min egen och mina klienters, för den sitter på alla svar vi behöver och kan hjälpa oss att komma över hinder vi själva inte ens trodde var möjliga.

Jag kallar det för Själscoachning. När jag började använda det här sättet att coacha lyfte resultaten hos mina klienter något enormt! Det är som att få tillgång till en genväg till en fantastisk intelligens, som hjälper klienterna till kvant-språng i utvecklingen.

Dessutom händer något på mina retreater och event som ingen riktigt kan förklara. Det handlar om transmissioner som skapar transformation på cellnivå. Människor känner sig förändrade på djupet när de kommer hem – och det sitter i och leder till fortsatt utveckling.

Jag känner att jag verkligen är i mitt rätta element när jag hjälper till att skapa utrymme för genombrott och blomstring. Jag gör min grej, helt enkelt!

Att hjälpa människor växa och bli mer sig själva, så att de kan lysa mer av sitt ljus i världen, är det jag brinner för. Det finns inget roligare, och det man tycker är roligt och praktiserar mycket brukar man med tiden bli ganska bra på.

Det är min största ära och glädje att i ödmjukhet få följa mina klienter en bit på deras resa och med hjälp av min erfarenhet och mina gåvor hjälpa dem hitta svaren på sina frågor, hela sår, släppa rädslor och växa och blomstra till sin fulla potential.

Tänk om du kunde vara en av dem! Jag hoppas det.[/text_block]

Carolina Gårdheim. Foto: Anja Callius.

”Kära Carolina, du är en unik stjärna, så grundad, så jordnära, så varm, kärleksfull, tydlig och med en fantastisk glimt i ditt öga – TACK för din närvaro och för den oerhörda kärlek du ger till var och en, för ditt arbete här på Jorden!”

– Paola Foresti

”Det är som om Carolina ger en små nycklar, en i taget, så att man själv kan låsa upp och hitta skatter inuti som man inte ens visste om att man hade.”

– Annika Schildt Broberg, Sense inspiration, Stockholm

”Carolina som coach och mentor är en kärleksfull, intelligent och smart person, som ger SÅ mycket.” 

– Cath Blomkvist , Kommunikationskonsult, ComCath, Västerås

Retreaterna – jösses!! Magiska! Tack! Nu är jag på gång …”

– Susanne Karlberg Sigurdsson, Yogalärare, Norrtälje

Carolina, du har en gåva att inspirera och nå fram till mitt hjärta, få mig att tro att allt är möjligt, att jag kan, att lita på min förmåga! Du är härlig o man blir glad av dig!”

– Barbro Sjödin Jonasson

— SPACER —
— SPACER —

JA, en av platserna
är min!

— SPACER —
[text_block style=”style_1.png” align=”center” width=”700″]

OBS! Sista ansökningsdag är den 1 maj 2019, men vi godkänner ansökningar efter först till kvarn-principen – och det är begränsat antal deltagare – så ansök helst på en gång om du får ett själs-JA! 

Ju tidigare du ansöker desto större chans har du också att få ditt förstahandsval gällande rum.

[/text_block]

— SPACER —
[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Frågor?

Mejla vår Loving Support på lovingsupport@carolinagardheim.com så får du hjälp!

[/text_block]

— SPACER —
Carolina Gårdheim Kreativ Insikt
— SPACER —

© Carolina Gårdheim & Kreativ Insikt AB, 2019