Vad kallar på dig?

Du vet i ditt hjärta att du har så mycket att ge. Du gör det redan på många sätt, du är en kraft för ljus och kärlek i det lilla eller det stora, men känner att det är något mer som pockar på. Något du länge försökt undvika, men inte längre kan blunda för. Det känns lockande, men samtidigt lite skrämmande.

Du har saker att uträtta, drömmar att nå, ett budskap att sprida. Du vill påverka, förändra, bidra – på ditt sätt.

Du har kontakt med din inre vägledning och lyssnar till den för större beslut, men vill utveckla din kanal för att kunna leva ännu mer från själen.

Samtidigt vill du bygga ett bra liv för dig själv och dina nära, ett liv som ger både njutning, glädje och utmaningar.

Vad hindrar dig?

Du trivs med ditt liv, du följer ditt hjärta och dina drömmar. Men ibland känns det som att du får kämpa så mycket att du inte har energi kvar till det allra viktigaste: det som själen talar om.

Du vet i ditt hjärta att vi lever i en speciell tid och du känner att du har ett uppdrag att på något sätt vara en drivande kraft i den utvecklingen, men du vet inte var eller hur du ska börja. Du har inte ännu samlat modet och kunskapen, du kanske saknar systerskap och förebilder för att våga ta steget, och du brottas ännu med motstånd mot det steg som din själ vill att du ska ta.

Du har redan kommit en bra bit på väg. Men det är något som fattas för att du ska kunna komma vidare.

För att kunna ta nästa steg behöver du ...

 • Mod och inspiration att våga lyssna till din inre vägledning, stå upp för det du tror på och följa ditt kall, oavsett vad andra säger
 • Nya verktyg, metoder och förhållningssätt som fungerar i Själens era – eftersom det gamla sättet att arbeta inte längre ger de resultat vi vill ha
 • Stärka kanalen till din inre vägledning, så att du får stöd och riktning inifrån samt modet att följa din väg, även om det emellanåt känns utmanande
 • Kunskap om hur du bär dig åt för att nå ut med ditt budskap och din kompetens till dem du är här för att hjälpa eller arbeta för, så att du kan nå ut så långt som möjligt
Jag vet ...

Jag har också varit där.

Länge kände jag att det var något jag skulle göra här på jorden, men jag visste inte vad. I 35 långa år undrade jag, med en växande frustration, vad det var. Tills jag slutligen, efter en process av stark inre vägledning, startade Kreativ Insikt.

Den resan gjorde jag på egen hand. Men senare har jag upptäckt hur mycket det betyder att ta hjälp av mentorer och coacher som kommit en bit längre än jag själv, och att få dela resan med andra som också följer själen, så att vi kan stötta varandra när egot slår till och försöker få oss att lämna vår väg. Det har varit ovärderligt.

Därför är själv idag coach och mentor för kreativa kvinnor som vill följa sin inre vägledning och göra sin grej.

Känslan att vara vägledd, få hjälp att följa drömmar från själen, utmana mig själv, överkomma rädslor och begränsande tankar och känna att jag bidrar med det jag kan till jordens bästa, är det mest meningsfulla jag kan tänka mig.

Det är en känsla av kärlek, tillit och glädje i att jobba mot att uppfylla sitt uppdrag här på jorden.

Jag tröttnar aldrig på att hjälpa andra att få uppleva det, att få se när insikten ramlar ner, när modet blir större än rädslan, och vara med i den innerliga glädjen att få dela framstegen med sina systrar. Det är magi av hög klass.

Och nu har mina guider givit mig ett nytt uppdrag ...

Idag kallar min själ mig att hjälpa kvinnor att leva & leda från själen

Att inspirera och hjälpa kreativa kvinnor med hjärta att följa sin inre vägledning och stå upp som ledare – för sig själva och andra, i företag och organisationer, hemma och ute i världen – i Själens era.

Många känner det här kallet nu.

Många hör själen ropa på dem att kliva upp, stiga fram, bidra.
Men vår historia, kultur och tradition hindrar oss ofta från att se oss själva som ledare.

Men innerst inne vet du vad din själ viskar till dig:
Du vill leva och leda från själen,
skapa ett liv att älska och
vara en kraft för det goda
i världen.

Om du är här betyder det att du är en ledare ...

 • Antingen för dig själv, i ditt eget liv.

  För att kunna skapa ett liv att älska, för både dig och dina nära och kära. Du vill kunna stå upp för dig själv och det som är viktigt för dig och därigenom må bra själv och vara en förebild för dem omkring dig.

 • Eller som entreprenör.

  För att kunna göra det du älskar, följa dina drömmar och sprida ditt budskap i världen så att du kan hjälpa alla dem du är här för att hjälpa. Du vill vara en förebild och ledare för din ”tribe”, din klan.

 • Eller som ledare i ett företag, en organisation eller för en sak.

  För att du vill leda från själen, förändra det du tycker är viktigt och sprida din vision om en bättre värld. Du vill vara en förebild för dina medarbetare, chefer eller följare.

Världen behöver dig!

Mina guider trycker på ordentligt nu. Det är viktigare än någonsin tidigare att vi vänder blicken inåt och ser vilken rikedom och vilka resurser vi alla bär på, och att vi tar ansvar för att använda våra gåvor. Att vi slutar nedvärdera och begränsa oss själva, se oss som offer för omständigheter och strypa vårt ljus. Att vi slutar lämna över makten till andra och ge upp våra drömmar.

Det är dags att vi – särskilt vi kvinnor – börjar ta tillvara och använda vår enorma kunskap, kompetens, intuition och potential. Att vi börjar se oss själva som ledare, både för oss själva och för andra.

När vi upptäcker och börjar sprida vårt ljus, ger vi samtidigt andra tillåtelse att göra detsamma. Det är det som behövs nu.

Mina guider har visat mig att det är möjligt – ja, till och med tvunget – att vi börjar leva på ett nytt sätt. Vi ska släppa kämpandet, krigandet, jämförelsen med andra, tävlingen, konkurrensen, det hårda slitet, tröttheten, anpassningen, utmattningen.

Istället ska vi leva med lätthet, njutning, tillit. Från själen, med hjärta. I kärlek, med mening. Nära andra, utan att utplåna oss själva. Stå upp för våra egna drömmar och samtidigt inspirera andra.

Tillsammans kan vi skapa den värld och de liv vi vill leva, visar de mig.

Var och en för sig, men framför allt tillsammans.

I Själens era krävs nya förhållningssätt och verktyg
– de gamla fungerar inte längre

Den energi- och medvetandehöjning som pågår nu påverkar alla, oavsett om du tycker att du känner av det eller inte.

När vi nu ska leva i en högre frekvens behöver både våra kroppar, vårt tänkande, våra vanor, våra verktyg och vår syn på världen anpassas och ändras. Vi behöver uppgraderas för att kunna ta tillvara allt det nya vi nu får tillgång till – högre energi, ny kunskap, nya arbetssätt, ökade möjligheter.

Vi går nu in i Själens era

I den kan vi inte längre låta egot styra, som i det gamla paradigmet, för då hamnar vi i utmattning, kriser och sjukdom.

Nu behöver vi sätta själen i förarsätet, den inre enorma intelligens som vi alltid haft tillgång till, men fått lära oss att inte riktigt lita på. Nu behöver vi lära om och ta hjälp av vår inre vägledning, som vet hur vi gör för att surfa fram på förändringens vågor och istället se utmaningarna som spännande delmål på resan.

Du är en del av den här utvecklingen. Du känner det i ditt hjärta.

Vad innebär det här?

I Själens era krävs fler ledare med hjärta, både på hemmaplan och ute i världen, som står upp för de nya värderingar, förhållningssätt och verktyg som kommer nu.

Ledare, som hjälper till att förklara det som sker, som själva lever och leder den här förändringen från själen.

Sådana som du! Du kanske inte har sett dig som en ledare tidigare, men nu är det dags.

För just du behövs. Dina insikter, dina frågor, ditt hopp, din kärlek, dina drömmar behövs. Oavsett om det är i det lilla eller i det stora.

För även att kliva in i vårt eget ljus och enbart bli ledare för oss själva påverkar så oerhört mycket mer än vi tidigare har förstått. Det ger ringar på vattnet och sprider positiv energi och kärlek över hela världen.

Så du behövs. Det kall du hör från ditt hjärta, från din själ, är verkligt. Du har fått det för att du ska följa det.

Jag vet att det kan kännas lite läskigt.

Men det är därför jag är här – och alla dina medsystrar på resan!

Börjar du känna dig ...

Då är du innerligt välkommen till min Inspirationsretreat Shine Your Light ...

... för kreativa kvinnor med hjärta som vill leva och leda från själen och därigenom skapa liv att älska och en ännu bättre värld!

Vi träffas på vackra Näsby Slott i Djursholm strax utanför Stockholm i två hela dagar, helgen den 18-19 november 2017, kl 10.00-18 på lördagen och 09.30-16.30 på söndagen, för att lära mer om att leva i Själens era och hur vi kan använda det här nya till att ta nästa steg, skapa magi och bidra.

Om du vill övernatta på slottet, finns möjlighet att få boka hotellrum till rabatterat pris – då får du ut mesta möjliga av retreaten! Läs mer under Frågor & svar nedan. Annars går det självklart bra att bo någon annanstans i Stockholm över natten, det ordnar du själv.

Magi är bara förnamnet på vad som kommer hända under den här helgen ...

Vad kommer retreaten att innehålla?

Mina guider vill anpassa programmet efter vilka som känner sig kallade att delta, så det blir inte klart förrän vi vet exakt vilka som kommer.
Du påverkar alltså helgens innehåll enbart genom din energi och din existens!

Men jag är ganska säker på att vi bland annat kommer prata om …

 • Vad är Själens era och hur kan kunskap om den underlätta ditt liv?
 • Den kvinnliga principen – vad är det och hur kan du använda den för att skapa det liv du vill leva samtidigt som du skapar en bättre värld?
 • De nya förhållningssätt, verktyg och metoder som fungerar i Själens era – och de som inte längre gör det
 • Hur du kan ta kvantsprång i din utveckling genom att leda från själen
 • Hur du stärker din kanal till din inre vägledning så att du alltid kan känna dig trygg i att du är på rätt väg
 • Ta hjälp av din inre prästinna för att skapa flow och nå ut med ditt budskap
 • Hur du blir en sann Skapare i Själens era (så mycket lättare än förut!)
 • Ritualer och andra verktyg som hjälper dig att stå upp för dig själv och dina värderingar, höja din energi och skapa livet du drömmer om
 • Hur du hittar ditt budskap & skapar en egen tribe

Och mycket mera!

Dessutom kommer du att få ...

 • Möta andra fantastiska kvinnor, ledare och själsfränder för stöd, glädje och inspiration på resan
 • Transmissioner som höjer din energi och skapar djupgående transformation på cellnivå
 • Lägga upp en handlingsplan, inklusive nya vanor, verktyg och förhållningssätt, att sätta igång med direkt när du kommer hem
 • Musikunderhållning av hög klass som hjälper dig att jobba direkt på själens nivå
 • En Facebook-grupp för alla deltagare, så att du lätt kan hålla kontakten med dina nya vänner och själsfränder
 • En Goodie bag från Kreativ Insikt vid ankomst till retreaten (värde ca 500 kr)

Utöver allt detta kommer du få en unik möjlighet att ...

 • Få hela 1.500 kr i rabatt på ett porträttfoto av dig som ledare i Själens era, taget av fotograf Anja Callius på plats under retreaten – i så fall betalar du bara 2.000 kr (ord pris 3.500 kr), exkl moms!
 • Delta i Carolinas nya coachningsprogram Shine Your Light Mastermind för kvinnliga ledare i Själens era som vill växa in i sin fulla potential & göra gott i världen. Programmet startar i januari 2018 och är en fantastisk fortsättning för dig som känner dig kallad och vill ha det allra bästa stödet för att kunna följa ditt kall.

Så här säger några som har upplevt mina event eller retreater tidigare

Katarina Larsson

Carolina guidar och stöttar dig på vägen med all sin kompetens och kärlek. Du får dessutom dela din resa med andra härliga systrar! Det känns som att jag fått nya vänner för livet och en bättre grund för mitt företagande, ja för livet i stort ...”

Katarina Larsson
Vivira
Marianne Borin

Tusen tack Carolina för all fantastisk inspiration du ger och har givit. Du har verkligen givit mig tron på att allt är möjligt. Jag har fått insikten om att jag kan lära mig och ha ett förhållande till mina rädslor. Jag håller i rodret, snarare än att dom ska styra mig!"

Marianne Borin
Karin Andersson Hagelin

"Det här är för dig som verkligen är redo att våga lyssna på den där viskande rösten som kommer från hjärtat. Carolina kommer ge dig plats, möjlighet att våga lyssna inåt. Hon kommer guida dig mot nya, värdefulla verktyg, kunskaper samt de bästa medsystrar du kan tänka dig för att stötta dig på din resa."

Karin Andersson Hagelin
Zürich
Jeanette Wretman

”Att ha Carolina som coach har verkligen varit en ren investering i mig själv och mitt företag. Jag har fått så mycket insikter, kunskaper, vänner och verktyg. Det har bland annat hjälpt mig att bli klarare i mina tankar, jagat bort rädslor och jag har blivit utmanad i att tänka större tankar. Tack Carolina!"

Jeanette Wretman
Kompetera Organisations- och individidutveckling
Susanne Karlberg Sigurdsson

”Med hjälp av Carolina och mina magisystrar har jag fått vara mig själv, vilat i det som är och nu sakta börjar ta in all kunskap vi fått med oss – allt från coachningssamtalen till vilken relation vi har till pengar. Och retreaterna, jösses!! Magiska! Tack alla inblandade! Nu är jag på gång..."

Susanne Karlberg Sigurdsson
Norrtälje
Annika Schildt Broberg

”Det är som om Carolina ger en små nycklar, en i taget, så att man själv kan låsa upp och hitta skatter inuti som man inte ens visste om att man hade.”

Annika Schildt Broberg
Stockholm

Allt detta får du (och förmodligen mer):

2 hela dagars transformerande föreläsningar, transmissioner, workshops, övningar, meditationer & utmaningar med syfte att få dig att växa som människa så att du ännu bättre klarar av den nya tid vi lever i nu, Själens era, och kan stå upp som en ledare i ditt eget liv och kanske även för andra

All min erfarenhet som coach, inspiratör, entreprenör, ledare och kreatör samt kanal för kunskap om Själens era och dess principer samt kanaliseringar och transmissioner för djupgående transformation på cellnivå

Musikunderhållning av hög klass under lördagen för att gå bakom intellektet och jobba direkt på själens nivå

Material att ta med hem för att jobba vidare och ha något att hålla dig i när du kommer tillbaka till vardagen

Gott och välgörande för- och eftermiddagsfika samt lunch i vacker slottsmiljö på Näsby slott utanför Stockholm

Fantastiskt sällskap, inspiration och stöd av andra kreativa kvinnor med stora hjärtan, själar & drömmar – själsfränder på samma resa som du

En intim och levande Facebook-grupp så att du kan hålla kontakten med dina nya vänner

En innehållsrik goodie bag från Kreativ Insikt vid ankomst till retreaten (värde ca 500 kr)

Och dessutom ...

Möjlighet till en riktigt fin rabatt på ett porträttfoto av dig som ledare i Själens era taget av fotograf Anja Callius på plats under retreaten. Om du väljer denna möjlighet betalar du bara 2.000 kr (ord pris 3.500 kr), exkl moms!

Möjlighet att övernatta i slottsmiljö till rabatterat pris, så att du kan få en egen kreativ mini-semester för att ladda batterierna, göra en omstart eller bara ta hand om dig själv lite extra! Läs mer om denna möjlighet under Frågor & svar nedan.

Möjlighet att anmäla dig med generös rabatt till Carolinas nya coachningsprogram Shine Your Light Mastermind för kvinnliga ledare i Själens era som vill växa in i sin fulla potential & göra gott i världen, med start i januari 2018. Mer om denna fantastiska möjlighet får du veta på retreaten!

Ditt bidrag är:

Din positiva energi, ditt öppna sinne, ditt nyfikna intresse och din vilja att utvecklas.

En investering i dig själv, din själ och ditt liv på endast 5.995 kr, inkl moms för privatpersoner och exkl moms för företag (som anställd kan du ha möjlighet att få retreaten betald som ledarskapsutbildning inom din kompetensutvecklingspeng; du som entreprenör kan självklart dra av det på ditt företag som utbildning).

Självklart kan du delbetala om det passar dig bättre.

När du klickar på anmälningsknappen nedan får du möjlighet att välja kort eller faktura, att betala allt på en gång eller dela upp betalningen i tre delar.

JA TACK!PRIVATPERSON
JA TACK!FÖRETAG/ORG

Klicka på någon av knapparna ovan för att välja kort eller faktura, betala allt på en gång eller dela upp i 3 delar.

Om du anmäler dig senast den 31 augusti
får du dessutom följande fantastiska BONUSAR!

 • Den helt nya e-kursen "Stärk din kanal för att bli en ledare för dig själv & andra i Själens era", som enbart erbjuds dig som anmäler dig senast 15 aug och inte går att anmäla sig till någon annanstans, GRATIS: Kursen bygger dels på manifestet Tio budord för en ledare i Själens era som hjälper dig att släppa gamla begränsningar och "sanningar" som inte längre tjänar dig och att börja leva och leda från själen, dels på en metod för att hitta tillbaka till din egen frekvens och därmed börja dra till dig just de möjligheter som ligger i harmoni med vad din själ vill för dig, och dels enkla men väldigt effektiva övningar varje dag som stärker dig som ledare i ditt liv och för andra. Kursen är en självstudiekurs som pågår under fjorton dagar och är kanaliserad direkt från mina guider. Materialet kan du sedan fortsätta använda efteråt hur länge du vill. En fantastisk och unik möjlighet som gör att du kan komma till retreaten och redan vara igång! (Värde 2.995 kr)
 • Ett uppföljande gruppcoachningssamtal med Carolina efter retreaten för eventuella frågor och funderingar som uppkommit i efterhand! (Värde 1.950 kr)
 • En rabattkod på 20% på www.kreativinsikt.se (Värde beroende på hur mycket du handlar för – tänk till exempel julklappar!)
JA TACK!PRIVATPERSON
JA TACK!FÖRETAG/ORG

Varför ska du komma till den här retreaten?

För att du känner ett Själs-JA när du läser det här!

Lyssna inåt en stund för att höra vad din själ säger. Lägg en hand på hjärtat och en på magen och fråga: Är detta mitt nästa steg?

Känner du ett ljus i dig när du läser om retreaten, en värme, som om något öppnar upp? Känner du dig nyfiken på Själens era och din roll som ledare? Känner du dig inspirerad, lite pirrig, kanske spänd eller till och med livrädd – men på ett positivt sätt? Eller bara glad och ivrig att få sätta igång?

Allt detta är tecken på ett Själs-JA, att din inre vägledning talar om för dig att det här är för DIG. Känner du så, anmäl dig på en gång!

Bara handlingen att anmäla dig kommer leda till positiva händelser, för genom den visar du både dig själv och universum vart du är på väg, vad du vill ha mer av i ditt liv, och då kommer det också att ske lättare.

Och känner du att det här inte alls handlar om dig, att det går rakt förbi dig och inte ger dig någonting, att du har för många invändningar och tvivel, så kom inte. Retreaten är inte för dig. Något annat väntar på dig. Tack för att du läst så här långt!

Men ...

Det är vanligt att egot kommer med invändningar trots att du fått ett Själs-JA. Som att du inte har tid, inte har råd, inte är någon ledare, att du inte skulle passa in, att Carolina nog inte vet vad hon pratar om, att du skulle behöva ha ett detaljerat program innan du kan bestämma dig, eller något annat vanligt ego-argument från den gamla världen. Vill du leva kvar i det, så lyssna för all del och låt egot bestämma, som det alltid har gjort förut.

Men om du vill ha andra resultat än tidigare, om du vill ta ett jättekliv in i Själens era och ditt kall, ditt uppdrag, ditt nya liv, så tacka själen för vägledningen och anmäl dig – även om det skulle kännas lite läskigt.

För när själen ger dig ett Själs-JA så har den redan tagit alla egots invändningar i beräkning – den vet att du kommer ha tid, du kommer ha råd, du kommer passa in, det kommer bli bra – ja, bättre än bra! Annars hade den inte sagt ja.

Det är det här det handlar om att gå in i Själens era: Att låta själen leda. Grattis, du har klarat första testet!

Jag ser SÅ mycket fram emot att få dela den här helgen med dig och din själ! Varmt & innerligt välkommen!

JA TACK!PRIVATPERSON
JA TACK!FÖRETAG/ORG

Klicka på någon av knapparna ovan för att välja kort eller faktura, betala allt på en gång eller dela upp i 3 delar.

OBS! Eftersom vi bara ber dig som har fått ett själs-JA att anmäla sig, kommer vi hjälpa dig att hålla fast vid det beslutet genom att ogärna acceptera återbud.

Det brukar nämligen vara egots sätt att få dig att backa från att följa själens väg: Egot kommer plötsligt på att något annat är viktigare, att du inte har råd, att det nog ändå inte är för dig, att det nog inte fungerar med tidsplanen osv, och övertygar dig om att avboka. Det låter så vettigt, för vi är så vana att lyssna till egots (=rädslornas) röst, att vi agerar på det.

Kontakta oss om det händer så ska vi försöka hjälpa dig att hitta tillbaka till själens röst och ditt själs-JA.

Skulle du ändå välja att inte följa ditt själs-JA och ångrar dig efter anmälan, läs under Frågor & svar om våra återbetalningsregler.

Tidigare deltagare berättar ...

Tack för att du är den du är och för att du drar till dig så fina kvinnor som jag får chansen att möta och dela, känna och bara vara med. Tack för en vecka fylld av kärlek, energi, gemenskap, glada skratt, tårar och minnen. Tack för chansen att växa, att hitta vägen, att sjunka in i sin själ, helt viss om att man blir uppfångad om man skulle falla. En trygghet i förändringarnas tid. Tack!”

- Lena Svensson, Tanke, Hand och Kraft, Uddevalla

”Jag lovordar och rekommenderar Carolinas kurser, evenemang, böcker, visualiseringar och meditationer ... Det Carolina erbjuder håller mycket hög klass. Detta är trovärdigt ut i fingerspetsarna, tack vara sin mjuka framtoning. Och framför allt det Carolina förmedlar med sin röst och sitt sätt som skapar lugn och tillit inom den som lyssnar. Tack Carolina för att du finns och delar med dig. Jag vill gärna fortsätta lyssna på det du har att säga.”

- Malin

”Carolina är en fantastiskt inspirerande föreläsare! Det kom som en fullständig överraskning att det gav så mycket att möta andra kvinnor som också drömmer om att göra sin grej!”

- Åsa

Carolina, du har en gåva att inspirera och nå fram till mitt hjärta, få mig att tro att allt är möjligt, att jag kan, att lita på min förmåga! Du är härlig o man blir glad av dig!”

- Barbro Sjödin Jonasson, Muskö

”Det är värt varenda korvöre! Två dagar av lyx, inspiration, glädja, känslor, möten med fantastiska människor ... Helt enkelt en investering i sig själv!

- Marie Andersson, Röbäck
JA TACK!PRIVATPERSON
JA TACK!FÖRETAG/ORG

Frågor & svar

 • q-iconNär och var?

  Helgen den 18-19 november 2017 på Näsby Slott, Djursholmsvägen 30, 183 52 Täby utanför Stockholm.
  Läs mer på www.nasbyslott.se.

  Tider:
  Lördag kl 10-18 ca
  Söndag kl 9.30-17 ca

 • q-iconHur tar jag mig till Näsby Slott?

  Till Näsby Slott kan du ta dig med kollektivtrafik från T-centralen på 40-50 minuter och med bil på 15 minuter.

  Från Arlanda tar det 30 minuter med bil och 1 timme och 20 minuter kommunalt.

  Mer information om hur du tar dig till slottet får du vid anmälan.

 • q-iconIngår måltider?

  Ja, det ingår god och välgörande fika både förmiddag och eftermiddag samt lunch. Du kommer inte behöva gå hungrig!

 • q-iconVem är detta INTE till för?

  Om du mår väldigt dåligt psykiskt och känner dig i behov av individuell stöttning ska du inte ge dig in på den här resan, utan söka professionell hjälp först. När du känner dig lite mer stabil och redo att expandera genom eget arbete och ansvar, är du varmt välkommen!

 • q-iconVad kostar det?

  Inspirationsretreaten kostar endast 5.995 kr, inkl moms för privatpersoner och exkl moms för företag (som anställd kan du fråga din arbetsgivare om du kan få retreaten som en ledarskapsutbildning inom din kompetensutvecklingspeng; du som entreprenör kan dra av det på ditt företag som utbildning).

  Självklart kan du välja att delbetala om det passar dig bättre. Du betalar med kort eller faktura.

 • q-iconVad händer om jag får förhinder att komma?

  Eftersom vi bara ber dig som har fått ett själs-JA att anmäla dig kommer vi ha svårt att acceptera återbud, eftersom det brukar vara egots sätt att få dig att inte följa själens väg. Egot kommer plötsligt på att något annat är viktigare, att du inte har råd, att det nog ändå inte är för dig och övertygar dig om att avboka.

  Kontakta oss om det händer så ska vi hjälpa dig att hitta tillbaka till själens röst och ditt själs-JA för retreaten!

  Skulle du ändå välja att inte följa ditt själs-JA och ångrar dig efter anmälan betalar vi tillbaka din anmälningsavgift (minus en administrativ avgift om 250 kr) om det sker inom 14 dagar från anmälan, men senast den 18 oktober 2017.

  Ångrar du dig senare än 14 dagar efter din anmälan ger vi tillbaka 50% av din anmälningsavgift fram till och med den 18 oktober.

  Efter den 18 oktober betalar vi tillbaka 50% av din biljett endast mot uppvisande av läkarintyg.

 • q-iconKommer jag att kunna köpa Kreativ Insikts produkter på plats?

  Ja, vi kommer ha en del böcker, dagböcker, kalendern, anteckningsböcker och inspirationskort till försäljning. Kortbetalning eller Swish gäller i så fall.

 • q-iconVarför är bara kvinnor välkomna? Män kan väl också behöva det här?

  Absolut, jag är övertygad om att både män och kvinnor behöver det här. Men just jag känner mig särskilt kallad att vända mig just till kvinnor. Jag känner att vi fortfarande behöver platser där vi i lugn och ro kan stärka varandra, så att vi sedan kan gå ut i världen i vår fulla kraft. Sådana mötesplatser vill jag skapa. Sen hoppas jag att de kvinnor som jag inspirerar går ut och pratar med männen i sina respektive världar och på så sätt sprider budskapet vidare.

 • q-iconJag är högkänslig, kommer jag att orka med retreaten?

  Jag är själv högkänslig så jag ordnar inga event som inte passar högkänsliga. Du är varmt välkommen!

 • q-iconKommer ni att ordna något liknande nästa år?

  Det kan vi inte veta. Om du vill komma, sätt intentionen att allt ska falla på plats så att du kan vara med i år!

 • q-iconHur anmäler jag mig och när?

  Klicka på den lila knappen som finns lite varstans på den här sidan för att anmäla dig. Då får du mer information om hur du betalar.

 • q-iconVill du sova över på Näsby slott? Du får rabatt!

  Du som kommer på vår retreat får möjlighet att boka övernattning på fina Näsby slott för endast 1.295 kr (ordinarie pris 1.895 kr), inklusive moms, per natt. Det inkluderar frukost.

  Du bokar genom att kontakta Näsby slott och tala om att du ska vara med på Inspirationsretreat med Kreativ Insikt den 18-19 november. Telefon 08-544 981 00 eller mejl welcome@nasbysslott.se.

Vad är kallet du har känt, men inte lyssnat till? Känslan att du är här för något större? Vad hindrar dig från att följa din inre vägledning och bli den du egentligen är?

Jag vet att du är här för något mer. Du vet det. Mina guider vet det. De pushar mig varje dag att nå ut med budskapet om hur viktigt det är att vi släpper det gamla och kliver in i det nya.

Nu är det slut på att vänta på den rätta tidpunkten, att pengarna ska komma, att barnen ska växa upp, att din partner ska förstå dig … Det är NU du lever! Det är NU du skapar ditt liv, dag för dag, genom de val du gör.

Vi står i ett vägskäl. Valet är egentligen enkelt. Det är dags att välja din inre storhet, din inre gudomlighet och dina oändliga resurser. Det är dags att stå upp för drömmarna om ett gott liv och en bättre värld.

Det är dags att låta själen styra och hjärtat vara centrum i livet.

För att våga och kunna välja den här vägen behöver vi kunskap om den nya tiden. Vi behöver mentorer som går före. Vi behöver gemenskap, systrar att dela resan med. Vi behöver mod. Vi behöver tillit, till oss själva och till själen.

Allt det här vill jag ge dig med Inspirationsretreaten Shine Your Light.

Det här är din möjlighet att ta kvantspånget in i din egen storhet. Jag känner mig ärad över att få hjälpa dig ta steget du längtat efter.

Med så mycket kärlek & tillit,

Grundare av Kreativ Insikt, författare & diplomerad coach för kreativa kvinnor med hjärta som vill leda sig själva & andra i Själens era

JA TACK!PRIVATPERSON
JA TACK!FÖRETAG/ORG

Om Carolina Gårdheim

Carolina Gårdheim är civilekonomen från Handelshögskolan i Stockholm som efter en livskris i trettioårsåldern bestämde sig för att låta själen styra. 2003 startade hon företaget Kreativ Insikt för att få utlopp för sin skaparglädje och sitt brinnande intresse för personlig och andlig utveckling, och har sedan dess gjort tusentals produkter som sålts över hela världen, bland annat böckerna Släpp loss din inre livskonstnär (även utkommen på engelska) och Gör din grej (utkommer i augusti 2017). Hon inspirerar också många genom sitt omtyckta nyhetsbrev och sin blogg.

Sedan 2013 använder Carolina sin utbildning till diplomerad coach i psykosyntes, sin snart trettioåriga egna erfarenhet av att arbeta med personlig och andlig utveckling samt sin klara intuition för att hjälpa kreativa kvinnor med stora hjärtan, själar & drömmar att skapa liv att älska och bidra till en bättre värld genom e-kurser och coachningsprogram med namn som Gör din grej, Bli själsklar, Magispiralen och Entreprenörskap med själ & hjärta. Flera tusen kvinnor har gått något av Carolinas program eller deltagit i hennes retreater, resor eller event, som till exempel Inspirationsdagarna.

Carolina vidareutvecklar sig själv hela tiden och investerar mycket både tid och pengar i sin egen utveckling för att alltid kunna ge sina klienter, kursdeltagare och tribe så mycket som möjligt.

När Carolina inte skriver, läser eller coachar själv, njuter hon av att resa och vara med familj och vänner. Carolina bor i Stockholms skärgård med sin man och kollega Dag och deras två söner.

Följ gärna Carolina på Facebook och Instagram, och läs mer om Carolina och Kreativ Insikt på CarolinaGardheim.se och www.kreativinsikt.se.

© Carolina Gårdheim och Kreativ Insikt AB 2017