Stora visioner? Många järn i elden och lite tid till utveckling?

Jag, som själv är entreprenör sedan snart tjugo år, vet precis hur det är.

Det är ofta svårt att hitta tiden i vardagen för att jobba med de viktiga strategiska frågorna i företaget: Är jag på rätt väg? Vad är mitt nästa steg? Vad är det som hindrar mig från att komma vidare? Eller att komma igång med det nya projektet, som den nya hemsidan, boken eller planeringen av ditt nästa program.

Men något händer när vi reser bort, när vi lämnar skrivbordet och får se något nytt.

Vi känner oss friare och får lättare kontakt med själens röst. Inspirationen rinner till och plötsligt, helt utan ansträngning, faller allt på plats, det som vi har kämpat med hemma så länge.

Så är det i alla fall för mig!

Därför har jag en speciell inbjudan till dig ...

... som vill blomstra in i ditt allra bästa jag, och därigenom utveckla både dig själv och ditt företag:

Varmt välkommen till en magisk höstvecka i vackra Piemonte, söder om Milano i Italien, tillsammans med mig och ett gäng andra fantastiska entreprenörsgudinnor!

Du får under veckan inspiration, stöd och möjlighet att äntligen ta nästa steg, nå genombrott, komma vidare med det som känns allra viktigast just nu i ditt liv och ditt entreprenörskap – och dessutom koppla av och njuta av god mat, dryck och underbart sällskap!

Piemonte är ett område med fantastisk natur, kullar och vingårdar så långt ögat når, och en stillhet som är helt speciell.

Hit kommer man för att söka det genuina, dricka det goda vinet, njuta av den fantastiska maten och kanske smaka på den världsberömda vita tryffeln.

Vi bor på en vacker vingård i närheten av kurorten och den fina gamla romarstaden Acqui Terme, som är något av en magisk plats med sina helande hälsokällor, som vi naturligtvis kommer att göra ett oförglömligt besök på. 

Ett program designat för att hjälpa dig & ditt företag att växa med själ & hjärta

Vi anländer lördagen den 23 september, och inviger veckan med en gemensam middag med vinprovning på Cascina Marcantonio, den vackra vingård vi bor på, ägd av ett ungt par, med mormor i köket som lagar äkta italiensk mat på det gamla viset.

I restaurangen serveras underbara middagar tillagade med stor kärlek och med noga utvalda råvaror från den lokala marknaden och från vinkällaren serveras vingårdens egna, fantastiska viner.

Vi är här för att njuta, för när vi mår som bäst arbetar vi också som allra bäst – inspirerat, kreativt och avslappnat!

Morgnarna börjar med yoga med utsikt över den vackra vindalen, och toppas med en ljuvlig frukost i restaurangen.

Programmet innehåller utvecklande workshops inom både personlig & andlig utveckling samt entreprenörskap med själ & hjärta på antingen för- eller eftermiddagen och intressanta föreläsningar flera kvällar under veckan.

Däremellan finns möjlighet till egentid för att skissa på en ny produkt eller marknadsföringsstrategi, implementera något från passen, spontan masterminding med de andra entreprenörerna, ett dopp i poolen eller promenader i de natursköna omgivningarna.

Några kommer att få möjlighet att dela sin kompetens med de andra under ett eget pass för hela gruppen.

För att väcka både kropp och själ till liv och ge utrymme för insikter på djupet ingår också tre utflykter som helar och inspirerar på olika sätt:

 • De fantastiska varma och hälsobringande källorna i Acqui Terme – dit italienarna själva åker på hälsospa – där vi under fyra timmar går igenom alla olika bassänger med det helande mineralvattnet och ritualer som hör därtill, inklusive den fantastiska gong-meditationen och bad utomhus i den vackra runda bassängen med 43-gradigt vatten som är kvar från romartiden.
 • Familjen Priarone är vinmakare sedan generationer och har en av Piemontes finaste vingårdar, där de odlar en mängd olika druvsorter. En av systrarna har utsetts till Italiens bästa kvinnliga vinmakare. Där får vi prova 7 viner av högsta kvalitet, serverade med 7 klassiska italienska rätter. Garanterad mysfaktor i källarvalven!
 • En utflykt till Acqui Terme står naturligtvis också på programmet, med besök på den traditionella marknaden, promenad genom staden som mitt på torget har en källa med 75-gradigt hälsovatten, besök i söta små butiker och caféer samt lunch på egen hand. Kanske dags att prova den berömda vita tryffeln, som du betalar för per gram?

Veckan avslutas på fredagskvällen med en 3-rättersmiddag med Cascina Marcantonios fina vin, då vi firar alla framsteg och all utveckling som skett och sammanfattar vad vi tar med oss hem när planet lyfter nästa morgon, lördagen den 30 sept.

Min gissning är att det kommer att bli en hel del ...

är en del av UNESCOs Världskulturarv, här grundades begreppet Slow Food – och härifrån kommer Nutella!

I Piemonte finns cirka 100 vingårdar i bland annat de världsberömda vinområdena Barolo, Barbaresco, Barbera, Gavi och Asti Spumanti. Det fantastiska vindistriktet är ett av de mest kända i Italien och finns sedan 2014 med på listan över UNESCOs Världskulturarv.

Det var också i Piemonte som begreppet ”Slow Food” startade i staden Bra 1986 och blev världskänt för den höga kvalitén på maten. Slow Food baseras på lokalt producerade råvaror, tillagade på traditionellt sätt, som avnjutes i lugn och ro med familj och vänner. Här hittar man flest gourmet-kockar i hela Italien och några av de mest omtalade restaurangerna.

Men det finns mer att upptäcka, som till exempel de lokala ostarna, chokladen och mandelkakorna. Det sägs att det var här man uppfann gorgonzolaosten! Piemonte är också en av Italiens mest kända center för chokladtillverkning och här tillverkas både Ferrero Rocher och Nutella.

Hjärtligt tack för en härlig och otroligt inspirerande entreprenörsresa till Acqui Terme. Har landat hemma i Vadstena och är laddad med en massa Action och To do. Jag vill hylla Carolina för hennes lugn och förmåga att se alla. Det var väldigt inspirerande. Häftiga övningar som skapade utrymme för mycket funderingar, insikter och sharings. Jag njuter av minnen och tackar av hela mitt hjärta för en fantastisk vecka. Lots of love!

Nadja Rosén, Pranarummet, Vadstena

Tack för en helt underbar vecka i Italien. Jag känner mig nästan pånyttfödd! Jag landar fortfarande en liten bit i taget ... Jag dök verkligen långt inom mig själv och känner efteråt att jag har tagit ett stort steg på vägen till att acceptera mig själv så som jag är, att våga vara den jag är och att gå min väg fullt ut. Jag tycker det har varit otroligt givande!

Katarina Larsson, Vivira, Gällivare

Det var en helt fantastisk vecka i en underbar grupp. Jag är så glad och tacksam över att ha fått vara med och uppleva allt från spännande, gripande och intressanta pass, till alla skojiga aktiviteter. En stor upplevelse var det mineralrika badet - en fantastisk miljö. Fick en härlig massage och ett avslappnande gongbad. Besöket på vingården var också fantastiskt. Underbar mat och underbara viner, serverade i en vacker miljö av en kärleksfull familj. Programmet var bra planerat, med passen på morgonen och kvällen samt aktiviteter under dagen. Roligt också med deltagarnas egna bidrag.

Marianne Borin, Stockholm

Hej Carolina, tack för allt du gav mig på resan! Programmet var fantastiskt givande. Allt från att träna sig själv i att njuta till coachningspassen. Jag uppskattade väldigt att jag fick förberedande frågor innan resan och att den lilla gruppen och ditt engagemang gjorde det väldigt personligt. Sen är jag galet förtjust i att meditera tillsammans och uppskattade dina meditationer jättemycket. Badet, besöket på vingården och ’vinoteket’ är härliga minnen från resan! Jag är också väldigt glad att jag fick dela mina pass, det var givande för mig. Nu med lite distans kan jag uppleva att B r y t a I g e n o m är vad jag gör. Än en gång tack!!!

Linda Dahlqvist, Den Nya Kulturen, Månsarp

Allt detta ingår:

 • Busstransfer till och från flygplatsen Linate, Milano, vid ankomst senast ca kl 13 lördagen den 23 sept och avresa tidigast ca kl 10.30 lördagen den 30 sept (vill du istället hyra bil i Milano och ha med under veckan går det inte att dra av för busstransfern, samma om du åker på annat sätt till eller ifrån Cascina Marcantonio)
 • Del i dubbelrum* på vingården Cascina Marcantonio tillsammans med en annan lika fantastisk entreprenörsgudinna som du (du kan önska dig en speciell rumskamrat om du vill i den enkät som skickas ut efter anmälan)
 • Fri Wi-Fi på vingården
 • 4-rätters middag med vin och vinprovning på Cascina Marcantonio på lördagskvällen när alla har anlänt
 • Frukost varje dag
 • 5 st 2 rätters-middagar, exkl dryck
 • 3 st 2 rätters-luncher, exkl dryck
 • Fika för- och eftermiddag när vi är på Cascina Marcantonio
 • Retreat-program med utvecklande övningar, meditationer och workshops inom personlig/andlig utveckling samt entreprenörskap med själ & hjärta
 • Egentid för implementering eller utveckling av egna projekt, masterminding med andra entreprenörer, ett dopp i poolen, en promenad i de natursköna omgivningarna eller en stunds vila på egen hand
 • Möjlighet att få dela din kompetens med de andra deltagarna under ett eget pass (detta ansöker du om i enkäten som skickas ut efter anmälan)
 • Möjlighet att få positiv återkoppling och kreativ brainstorming under masterminding-sessioner ledda av mig
 • Utflykt till ett av Italiens finaste SPA, de heta och hälsobringande källorna i Acqui Terme
 • Utflykt till en av Italiens bästa vingårdar, inklusive 7 rätters lunch och vinprovning av 7 olika sorters vin av hög kvalitet (det går att beställa hem viner för leverans till Sverige om du vill köpa med dig)
 • Utflykt till Acqui Terme, inklusive den traditionella marknaden
 • Eventuellt yoga- eller annat morgonpass några morgnar under veckan

De enda måltider från lördag middag till lördag frukost som inte är inkluderade i priset är två luncher, en på Spa-utflykten och en under utflykten till Acqui Terme.

* Enkelrum? På Cascina Marcantonio finns bara dubbelrum, men ett fåtal personer har möjlighet att få ett dubbelrum själva mot ett tillägg på 3.000 kr, exkl moms, för hela veckan. Om du vill vara en av dem, skriv ENKELRUM i meddelanderutan på väg till kassan när du anmäler dig. Först till kvarn gäller. (Om fler vill ha enkelrum än vad som är möjligt kommer vi att meddela dig. Skulle det göra att du inte vill följa med får du pengarna tillbaka.)

Med det sagt kommer vi att ha mycket egentid i programmet. Du kommer ha möjlighet till egentid både på rummet, när du och din rumskamrat gör olika saker, och på andra ställen under dagen, till exempel genom promenader eller genom att vara på ett annat ställe på gården. Jag brukar dra till mig många högkänsliga, eftersom jag själv är det, så det kommer finnas stor acceptans för att gå undan en stund om du behöver!

Vad är din investering i denna magiska entreprenörs-retreat som har möjlighet att hjälpa dig ta nästa stora kliv i din verksamhet och ditt liv?

Priset för den här magiska upplevelsen med boende, mat och dryck, tre fantastiska och generösa utflykter och ett program av hög klass skapat för genombrott och för att du ska få med dig hem så mycket som möjligt, är 14.995 kr, exkl moms.

I kassan väljer du hur du vill betala: Med kort eller mot faktura.
Väljer du faktura kan du betala allt på en gång eller dela upp det på 3 tillfällen.

OBS! Det är begränsat antal platser på resan, så om du vill vara säker på att få din plats, boka helst på en gång – några platser är redan tagna av deltagare i mina coachningsprogram som fått förtur!

Flygresan till flygplatsen Linate i Milano ordnar du och betalar själv. Tänk på att ju tidigare du bokar, desto billigare biljett.

JA TACK!
Jag vill komma med

Tack för att du är den du är och för att du drar till dig så fina kvinnor som jag får chansen att möta och dela, känna och bara vara med. Tack för en vecka fylld av kärlek, energi, gemenskap, glada skratt, tårar och minnen. Tack för chansen att växa, att hitta vägen, att sjunka in i sin själ, helt viss om att man blir uppfångad om man skulle falla. En trygghet i förändringarnas tid. Tack!

Lena Svensson, Tanke, Hand och Kraft, Uddevalla

Tack för en jättebra och härlig vecka. Carolinas coachning har hjälpt mig att bli klarar i mina tankar. Det har hjälpt mig att jaga bort rädslor och jag har blivit utmanad i att tänka större tankar. Jag har haft svårt att beskriva min känsla efter veckan, men kalibrerad får nog bli ordet. Det känns toppen och vilsamt.

Jeanette Wretman, Kompetera Organisations- och individutveckling, Stockholm

"Veckan har varit mycket mer än jag trodde. Jag har både fått landa och haft semester och fått lära mig mycket. Jag fick tid för mig själv och jag fick med mig så mycket av allting. Jag har utmanat mig själv den här veckan. Det blev som en ny människa som kom tillbaka. Nu är det fokus på mig själv. Jag har redan hunnit med både promenader och träning och vila och andra saker som jag inte prioriterade förut. Jag funderar mycket på allt jag fick med mig, för det var så mycket. Sen funderar jag på framtida utveckling för företagen utifrån det här. Tack för en fantastisk vecka!"

- Anett Lindkvist, Kidz Education, Uppsala
JA TACK
till magi & inspiration!

Känn efter ...

Då är det rätt! Våga lita på det.

Din inre vägledning vet om du ska med på den här resan. Känner du ett själs-JA i magen så är det meningen att du ska vara med. Det kan kännas lite läskigt, du kanske inte har svaren än på alla frågor om hur det ska gå till eller vad det ska leda till. Men mest känns det pirrigt och inspirerande, roligt och spännande!

Den här resan kommer att bli mycket mer än en vecka på ett trevligt semestermål.

När hade du fullt fokus på dig själv och din utveckling tillsammans med en duktig coach och ett gäng fantastiska likasinnade entreprenörer under en hel vecka senast?

Själv var jag helt tagen av vår förra entreprenörs-retreat i Italien i höstas ...

Jag hade inte trott det var möjligt att så många insikter kunde ramla ner, så många genombrott ske, så många rädslor rensas ut och så mycket inspiration hämtas in under bara några få dagar.

Och jag skrattade mer än jag gjort under en vecka på tjugo år! Bara det.

Jag kunde inte längta mer till den här resan. Det är något oerhört speciellt med det här stället vi åker till, ihop med det program jag har skapat och de människor som deltar ...

Om du känner ett, om än pirrigt, JA i din mage eller hjärta nu, är du så varmt och så innerligt välkommen att följa med oss!

Men bara om du är modig, redo för utveckling, öppen för inspiration och nya upplevelser och med aptit på livet, redo att utmana dig själv och växa – och ha roligt!

Jag ser fram emot att få dela den här veckan med dig!

Med så mycket kärlek,

Carolina Gårdheim
Grundare av Kreativ Insikt,
författare & diplomerad coach
för kvinnliga entreprenörer med stora hjärtan, själar & drömmar

JA TACK!
Jag & min själ vill med!

OBSERVERA!

Det är begränsat antal platser, så först till kvarn gäller. Vill du vara helt säker på att få din plats, boka på en gång.

Anmälan är bindande. Dock lämnas 75% tillbaka om du själv blir sjuk och kan uppvisa läkarintyg på att du inte kan följa med.

Och vem är jag att hålla en sådan här entreprenörs-retreat?

Jag är entreprenör sedan nästan 20 år, varav de 14 senaste med mitt företag Kreativ Insikt.

I botten är jag civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm, har läst entreprenörskap både där och på McGill University i Montreal, Canada. Mina första jobb efter examen handlade om att hjälpa nystartade entreprenörer att komma igång och att utvecklas vidare.

Ovanpå detta är jag diplomerad coach i psykosyntes från HumaNova.

Sedan fyra år coachar jag kvinnliga entreprenörer med själ & hjärta och ett budskap till världen i mina två coachningsprogram Magispiralen Entreprenör och Själsentreprenören Mastermind. Jag har dessutom en 12 veckor lång e-kurs som heter just Entreprenörskap med själ & hjärta.

Jag utvecklas också själv hela tiden, vilket mina klienter brukar påpeka är roligt, för det är aldrig samma sak två gånger i rad! Jag har själv en fantastisk coach i USA sedan många år, ett nätverk med kvinnliga entreprenörer över hela världen som jag hämtar inspiration ifrån och åker själv på retreater och kurser, ofta i USA, för att vidareutbilda och utveckla mig själv vidare, så att jag hela tiden har nytt att komma med till mina egna kursdeltagare och klienter.

I min coachning tar jag stor hjälp av själen och den inre vägledningen, både min egen och mina klienters, för den sitter på alla svar vi behöver och kan hjälpa oss att komma över hinder vi själva inte ens trodde var möjliga.

Jag kallar det för Själscoachning. När jag började använda det här sättet att coacha lyfte resultaten hos mina klienter något enormt! Det är som att få tillgång till en genväg till en fantastisk intelligens, som hjälper klienterna till kvant-språng i utvecklingen.

Dessutom händer något på mina retreater och event som ingen riktigt kan förklara. Det är något som jag bäst har fått beskrivet för mig som ”transmissioner”. Människor känner sig förändrade på djupet när de kommer hem – och det sitter i och leder till fortsatt utveckling.

Jag känner att jag verkligen är i mitt rätt element när jag hjälper till att skapa utrymme för den här typen av genombrott och växt. Jag gör min grej, helt enkelt!

Entreprenörskap, kreativitet och skapande och personlig och andlig utveckling är det jag brinner för. Det finns inget roligare för mig, och det man tycker är roligt och praktiserar mycket brukar man med tiden bli ganska bra på.

Det är min största ära och glädje att i ödmjukhet få följa mina klienter en bit på deras resa och med hjälp av min erfarenhet och mina gåvor hjälpa dem hitta svaren på sina frågor, hela sår, släppa rädslor och växa och blomstra till sin fulla potential.

"Carolina, du har en gåva att inspirera och nå fram till mitt hjärta, få mig att tro att allt är möjligt, att jag kan, att lita på min förmåga! Du är härlig o man blir glad av dig!"

- Barbro Sjödin Jonasson, Hjärteviktigt, Muskö

”Det är som om Carolina ger en små nycklar, en i taget, så att man själv kan låsa upp och hitta skatter inuti som man inte ens visste om att man hade.”

- Annika Schildt Broberg, Sense inspiration, Stockholm

Tusen tack Carolina för all fantastisk inspiration du ger och har givit. Du har verkligen givit mig tron på att allt är möjligt. Jag har fått insikten om att jag kan lära mig och ha ett förhållande till mina rädslor. Jag håller i rodret, snarare än att dom ska styra mig!” 

- Marianne Borin, Stockholm

”Carolina som coach och mentor är en kärleksfull, intelligent och smart person, som ger SÅ mycket.” 

- Cath Blomkvist , Kommunikationskonsult, ComCath, Västerås

Med hjälp av Carolina och mina magisystrar har jag fått vara mig själv, vilat i det som är och nu sakta börjar ta in all kunskap vi fått med oss - allt från coachningssamtalen till vilken relation vi har till pengar. Och retreaten, jösses!! Magiska! Tack! Nu är jag på gång ...”

- Susanne Karlberg Sigurdsson, Yogalärare, Norrtälje
JA TACK!
En av platserna är min!